A community forum for Wargamers and Roleplayers alike from Timisoara, Romania.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Black Crusade: Sanctified Flame

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Black Crusade: Sanctified Flame la data de Joi Feb 02, 2012 2:45 pm

Bogdan

avatar
Furacios de Gin
Dragii si dragele mosului interesati/interesate de lucruri haotice si nu numai, in curand voi da startul la campania de Black Crusade. As vrea sa stiu in primul rand pe cine mai POT conta sa vina?!!!

Un mic intro la campanie: Se va desfasura in Cygnus Arm (Nord-Nord Vestul galaxiei), si e la ceva distanta de Eye of Terror. Sunt putine planete populate de Imperiu dar in regiune sunt Rogue Traders, Orks si alte feluri de Xenos, precum si planete unde este venerat haosul. Tiranizi si Tau nu prea avem in zona deloc.

Veti avea nevoie de un All-Rounder party pentru ca veti face de toate dupa cum mentionam. Batalii, infiltrare, diplomatie, supravietuire, lupte epice in spatiu si bineinteles propria voastra coruptie si decadere! Cine ajunge primul/prima Daemon Prince? Asta ramane la latitudinea voastra.

Desi nu imi place sa impun jucatorilor ce sa joace in cazul in care vom fi numar par voi cere maximum jumatate sa fie Astartes pentru cei ce doresc Astartes.

Aliniamente/Marks of Chaos/Corruption

Toata lumea incepe la Corruption 0 (da, zero) si UNALIGNED! Pe masura ce evoluati veti obtine fie Markuri, fie veti fi poate inclinati catre doar 1 sau 2 zei sau veti ramene neutri dar aici nu eu decid.

Nivel de experienta

La capitolul experienta toata lumea va incepe per rulebook cu 500xp pentru Astartes si 1000xp pentru skilluri si talente.

In concluzie

Cum va evolua campania care e deja scrisa e in mainile voastre! Veti muri? Posibil! Veti ajunge (in)faimosi? Tot ce e posibil! Veti ajunge Spawn? Va fi amuzant daca cineva reuseste! Daemon Prince? Veti Conduce o cruciada impotriva Imperiului totalitar? S-o vad si pe asta.

Inscrierile pentru prajiturele haotice se fac mai jos!

More info here!: Informatiii!

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum